Kundecases

MEDIER ・MARKETING ・KOMMUNIKATION

Vi hjælper mange forskellige typer af virksomheder med at skrue op for ambitionsniveauet og for dét, som skaber værdi.

Se nogle af vores cases her.

MIIEGO audio

Danske MIIEGO - Trådløse høretelefoner til sport

Strategi, rådgivning + løbende udvikling og eksekvering

Det startede med en strategiproces, hvor vi fik retning og fundamentet på plads. Derefter udviklede det sig til et fast samarbejde, hvor vi hjælper MIIEGO med forretningsudvikling, sparring, medier, kommunikation og PR. Samtidig står vi for den løbende drift og udvikling af mange af deres marketing aktiviteter. Det inkluderer annoncering, sociale medier og community management, content produktion og influent/ambassadør-samarbejder.

Visit Fredericia - Skru Op

Visit Fredericia - City branding

Sommerkampagne + julekampagne 2022

Igen i år havde vi fornøjelsen af at hjælpe Fredericia med at trække flere besøgende til byen. Vi har hjulpet med rådgivning og strategi, influencer kampagne, paid sociale, native og google annoncering. Sommerkampagnen resulterede i fyldte koncerter, udsolgte oplevelsestilbud og flotte besøgstal, imens årets julekampagne helt konkret resulterede i en 94% stigning i sessions på hjemmesiden og 53% stigning i nyhedstilmeldinger ift. året før.

Visit Fredericia - Skru Op

u-days - Event med de videregående uddannelser i Aarhus

Kommunikationsstrategi, content plan og SoMe guide

Sammen med u-days har vi lavet en opdateret strategi for kommunikationen med fokus på “customization” og løbende hjælp til de unge omkring studievalg både før, under og efter selve eventet – via særligt Instagram. På baggrund af en workshop, lavede vi en content plan for det kommende år, en SoMe guide og hjalp med at få Instagram-indsatsen skudt godt i gang.

Ådal Ørred® - Dansk økologisk kvalitet

Strategi, handleplan og B2B kommunikation

Vi har hjulpet Troutex med at lave en markedsanalyse og strategi for deres nye produkt og brand – frisk økologisk ørred. Strategien, som blev fokuseret på B2B, omsatte vi til en handleplan delt op i salg, marketing og kommunikation. Vi hjælper med at eksekvere på marketing- og kommunikationsopgaverne og har indtil videre lavet videomateriale – og logo, ny hjemmeside og salgsmateriale er lige på trapperne.

LEAD - Ledelsesudvikling og kurser

Løbende udvikling og drift af marketingindsatsen

Som en del af et fast samarbejde med LEAD, har vi fungeret som deres marketingafdeling. Her hjalp vi med både branding af konsulentforretningen og kursusmarkedsføring. Det indebar strategi, annoncering, content planlægning, produktion af video og tekst, sociale medier, e-mail marketing, event markedsføring og løbende sparring.

Easyday - High performance websites

Content, LinkedIn og e-mail marketing

Vi har i flere år samarbejdet med Easyday om deres kommunikations- og markedsføringsaktiviteter. Her har vi blandt andet stået for content planlægning og tekstproduktion, deres LinkedIn profil og nyhedsbreve til eksisterende og potentielle nye kunder.

Skal vi også hjælpe dig?