Kundecases

MEDIER ・MARKETING ・KOMMUNIKATION

Vi hjælper mange forskellige typer af virksomheder med at skrue op for ambitionsniveauet og værdien af deres marketing- og kommunikationsindsatser.

Det gør vi som rådgivere, konsulenter eller som den ekstra specialist på holdet, de mangler i dagligdagen.

Se nogle af vores cases her.

MIIEGO audio

Fra Expedit til Wanzl Nordic: Rebranding

Kommunikationsrådgivning, strategi, plan og eksekvering

I 2023 skiftede Expedit navn til Wanzl Nordic. Vi hjalp den førende leverandør af retail- og butiksløsninger med at sikre et vellykket navneskifte.

Helt konkret hjalp vi med kommunikationen op til, under og umiddelbart efter navneskiftet.

Første step var en strategisk proces med indsigtsarbejde, som blev opsummeret i en brand value proposition, kernefortælling og tone of voice med guidelines og eksempler.

Sammen lavede vi derefter en kommunikationsplan, som vi hjalp med at eksekvere bl.a. med tekstforfatning og en målrettet PR-indsats understøttet af native annoncering.

Læs mere om rebranding processen her →

Visit Fredericia - Skru Op

Eva Solo og Eva Trio

Medierådgivning, planlægning og indkøb + influencer marketing

Vi har hjulpet den traditionsrige danske designvirksomhed med at få en større og stærkere stemme ud i markedet. Det er vi, sammen med Eva Solo / Eva Trio, bl.a. lykkes med via en retænkning af mediestrategien, som resulterede i en effektfuld lancering af brandets nye Multi Mosaic pande på tværs af medier såsom TV, Online video, Magasiner og Native Advertising.

Derudover har vi et løbende samarbejde om udvikling af et stærk og distinkt influent- og brandambassadørnetværk, hvor vi hjælper med at skabe stærke, værdiskabende samarbejder med udvalgte influenter på tværs af de nordiske markeder.

MIIEGO audio

Danske MIIEGO - Trådløse høretelefoner til sport

Strategi og planlægning + løbende dagligt samarbejde

Det startede med en strategiproces, hvor vi fik retning og fundamentet på plads og lavede en konkret handleplan for prioriterede indsatser på medie, marketing og kommuikationsområdet.

Siden da har vi haft et fast samarbejde med MIIEGO, hvor vi på fleksibel vis indgår som en del af den daglige udvikling og drift og bidrager med de specialistkompetencer, der er behov for.

Vi hjælper bl.a. med sparring, planlægning og projekter, ligesom vi varetager MIIEGOs sociale medier, deres influent- og brandambassadørnetværk, medieindsatsen og hjælper med e-mail marketing og content.

Ådal Ørred® - Dansk økologisk kvalitet

Strategi, handleplan og B2B-kommunikation

Vi har hjulpet med at lave en markedsanalyse og strategi for et nyt forretningsområde og brand: Ådal Ørred.

Første skridt var en strategiproces med indsigtsarbejde, hvor vi bl.a. afholdt fokusgrupper, interviews og gennemførte en spørgeskemaundersøgelse. På baggrund af indsigter og analyse satte vi sammen med ejeren og direktøren den strategiske retning for brandet på tværs af salg, marketing og kommunikation.

Strategien omsatte vi til en handleplan og hjalp med at lave hjemmeside, video- og billedemateriale, logo og salgsmateriale.

Læs mere om udviklingen af det nye brand →

Visit Fredericia - Skru Op

u-days - Event med de videregående uddannelser i Aarhus

Kommunikationsstrategi, content plan og SoMe guide

Sammen med u-days har vi lavet en opdateret strategi for kommunikationen med fokus på “customization” og løbende hjælp til de unge omkring studievalg både før, under og efter selve eventet – via særligt Instagram. På baggrund af en workshop, lavede vi en content plan for det kommende år, en SoMe guide og hjalp med at få Instagram-indsatsen skudt godt i gang.

Visit Fredericia - Skru Op

Visit Fredericia - City branding

Sommerkampagne + julekampagne 2022

Igen i år havde vi fornøjelsen af at hjælpe Fredericia med at trække flere besøgende til byen. Vi har hjulpet med rådgivning og strategi, influencer kampagne, paid sociale, native og google annoncering. Sommerkampagnen resulterede i fyldte koncerter, udsolgte oplevelsestilbud og flotte besøgstal, imens årets julekampagne helt konkret resulterede i en 94% stigning i sessions på hjemmesiden og 53% stigning i nyhedstilmeldinger ift. året før.

LEAD - Ledelsesudvikling og kurser

Løbende udvikling og drift af marketingindsatsen

Som en del af et fast samarbejde med LEAD, har vi fungeret som deres marketingafdeling. Her hjalp vi med både branding af konsulentforretningen og kursusmarkedsføring. Det indebar strategi, annoncering, content planlægning, produktion af video og tekst, sociale medier, e-mail marketing, event markedsføring og løbende sparring.

Easyday - Webløsninger til B2C og B2B

Løbende samarbejde og en ny strategi for content-marketing

Vi har i flere år samarbejdet med Easyday om deres kommunikations- og markedsføringsaktiviteter, bl.a. med LinkedIn og nyhedsbreve. 

I foråret 2023 udviklede vi en ny strategi for Easydays content-marketing og leverede nyt, originalt content samt opsætning og aktivering af annoncer på SoMe, native og e-mail-flows med henblik på leadgenerering.

Pierre's Original Organic Chili Sauce - Dansk iværksætteri

Marketingsstrategi, løbende rådgivning, webshop og content

Vores samarbejde med Pierre’s Original, der står bag en ny økologisk chilisauce, startede som et projekt via Erhvervshusenes Beyond Beta-pulje for iværksættere. Virksomheden ønskede hjælp til at producere content og udvikle deres Instagram-profil, og vi har derfor leveret SoMe-guide og praktisk rådgivning i den forbindelse. Herefter er samarbejdet varet ved, og vi fungerer nu som fast, løbende partner til marketingsindsatser og som social media manager på Instagram.

Premier Is: Fødselsdagskampagne for Hjem-IS

Medierådgivning, planlægning og indkøb + influentindsats og SoMe guide

Sammen med Mejerigaarden A/S udarbejdede vi en stærk fødselsdagskampagne, hvor vi med en kombination af skarpe tilbud og en effektfuld kommunikations- og medieindsats på bl.a. radio, outdoor og sociale medier motiverede eksisterende kunder til at få fyldt fryseren op med is til sommeren og samtidig fik skabt ”trial” hos nye kunder. Kampagnen var med til at give salget et boost og styrke det kvalificerede kendskab til brandet.

Skal vi også hjælpe dig?