Om os

MEDIER • MARKETING • KOMMUNIKATION

Vores team

Når du samarbejder med os, får du et godt mix af seniorfolk med mange års erfaring fra både virksomheds-, medie- og bureausiden og yngre kræfter med den nyeste viden og forskellige specialistkompetencer inden for kommunikation og medier.

Læs mere om vores team her og tag fat i os, hvis du vil høre mere.

Ledige stillinger:
Praktikant til foråret 2024: Læs mere her

Sanne Carøe Lyngsø Hansen

Strategic Communications Consultant, Co-founding Partner

E-mail: sanne@skruop.dk
Telefon: 25 55 05 05

Med mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation i forskellige virksomheder og stillinger, har jeg strategisk og hands-on erfaring med mange forskellige kommunikationsopgaver.

Jeg er særligt stærk inden for B2B og hjælper blandt andet med strategi og projektledelse, content marketing, bæredygtighedskommunikation og employer branding. 

Seneste  jobs:
– Marketing & Communications Manager, LEAD
– Alumni Relations Manager, Aarhus Universitet
– Employer Branding Specialist, BESTSELLER
– CSR/Sustainability Consultant, Grundfos
– Consultant, Marketing & Communications, Vestas Wind Systems A/S

Connect på LinkedIn

 

Andreas Oue Carøe Hansen

Strategic Marketing Consultant, Co-founding Partner

E-mail: andreas.hansen@skruop.dk
Telefon: 23 28 12 28

Medier og marketing har altid været omdrejningspunkterne i mit arbejdsliv, hvor jeg har gjort mig værdifulde erfaringer fra såvel annoncør-, medie- og bureausiden af bordet. Ikke mindst ballast fra ca. 10 år på forskellige mediebureauer, hvor jeg har rådgivet og assisteret virksomheder med at få det optimale ud af deres marketing- og medieinvesteringer. Detailhandlen er især en kategori, hvor jeg over årene har opbygget en unik erfaring som tæt sparringspartner for en lang række retail aktører såsom BAUHAUS, JYSK, Lidl, STARK, Silvan, Bog & idé m.fl.

Seneste  jobs:
– Managing Director, Carat
– Business & Strategy Director, Carat
– Senior Client Director, Wavemaker
– Client Director, MEC
– Salgs- og marketingkoordinator, Djurs Sommerland
– Account Manager, Clear Channel

Connect på LinkedIn

Nicolaj

Nicolaj Vinter

Strategic Owned Media Consultant

E-mail: nicolaj.vinter@skruop.dk
Telefon: 31 75 81 80

Min erfaring stammer fra 10+ år i bureaubranchen (digital- & mediebureau) samt en årrække som selvstændig digital marketing strateg. Herudover står jeg med et stærkt ben indenfor undervisningssektoren med titlen af Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus, hvor jeg sideløbende uddanner fremtidens kommende e-commerce eksperter i fagene ’Dataanalyse’ og ’Advanced Digital Marketing’.

Fagområderne strækker sig bredt indenfor owned media – særligt med fokus på SEO, CRO, dashboards og data. Erfaringen kommer fra arbejdet med virksomheder som bl.a. XL-BYG, Bolia, Hummel, Garant og mange andre.

Seneste jobs:

 • Adjunkt Professor, Erhvervsakademi Aarhus
 • Chief Product Officer (CPO), OREON
 • Head of Owned Media, GroupM

Connect på LinkedIn

 

Anne Koll Johansen

Digital Marketing Consultant

E-mail: anne.koll@skruop.dk
Telefon: 61 76 07 96

Med en baggrund i marketing og et stærkt digitalt mindset, kan jeg hjælpe med at skabe det helt rigtige set-up, når det handler om SoMe-annoncering, hjemmesideopsætning, SEO og e-mail marketing.

Derudover er jeg lidt af en talnørd, der bruger mange timer i excel på at konvertere data og analyser til brugbare forbruger- og målgruppeindsigter.

Alt dette bliver gjort med en naturlig sans for struktur og stort fokus på, at alt er gennemtænkt helt ned til den mindste detalje.

Seneste jobs:

 • Praktikant i Skru Op
 • Digital markedsføring i Femilet

Connect på LinkedIn

Stine Sletskov

Content & Communications Consultant

E-mail: stine.sletskov@skruop.dk
Telefon: 29 70 76 70

Jeg har strategisk såvel som hands-on erfaring med influencer marketing, sociale medier og kampagneudvikling på tværs af medier fra in house marketing afdelinger.

Jeg er særligt stærk indenfor B2C, og jeg nyder at arbejde med et holistisk syn på kommunikation, så man skaber mest mulig værdi ud af hver enkelt initiativ.

Influencers er for mig et kreativt medie, der kan inspirere til refleksioner, følelser og community, samt tilføre en værdi og troværdighed, som er pokkers svær at skabe andet steds.

Jeg har bl.a. erfaring med; SoMe, influencer marketing, kampagne udvikling og projektledelse på photo shoots, tv produktioner samt magasiner.

Seneste jobs:

 • Brand Manager, Vibholm
 • Marketing koordinator, DK Company
 • Marketing Koordinator, Newline Halo
 • Freelance contentwritter S360
 • Contentpraktikant, Online Partners

Connect på LinkedIn

Natascha Møller Andersen

Content & Communications Consultant

E-mail: natascha.andersen@skruop.dk
Telefon: 29 87 43 88

Med en baggrund inden for marketing og en stærk flair og interesse inden for SoMe, kan jeg hjælpe med influencer marketing og content creation.

Min erfaringsmæssige palet omfatter både strategisk planlægning og hands-on erfaring med områder som; SoMe, influencer marketing, content creation og digital marketing.

Ovenstående udfolder sig med en velstruktureret, kreativ og innovativ tilgang, hvor intet er overlagt til tilfældighederne, men med nøje sans for den mindste detalje.

Seneste jobs:

 • Influencer Marketing & Content Creation Intern
 • Programmatic Intern

Connect på LinkedIn