Karriere

Vil du være en del af Skru Op?

Er du ambitiøs, fagligt stærk – og drevet af at skabe værdi og gøre en forskel?
Så passer du med stor sandsynlighed allerede ret godt ind i Skru Op.

Vi er altid interesseret i at høre fra gode mennesker, der er kloge på kommunikation, marketing og/eller medier, og som gerne vil skabe værdi og gøre en forskel sammen med os og vores kunder.

Så kontakt os meget gerne, hvis du kunne være interesseret i et samarbejde. Så tager vi fat i dig, hvis der skulle komme en mulighed og et match.

Se vores aktuelle jobmuligheder nedenfor.

Aktuelle stillinger

Kommunikationspraktikant – forår 2024

Marketingpraktikant – forår 2024

Fandt du ikke en stilling, der matcher, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøging.
Og har du spørgsmål, eller vil du gerne høre lidt mere om, hvordan det er at arbejde i Skru Op, så skal du endelig bare kontakte os.

Om Skru Op som arbejdsplads

Vi hjælper vores kunder med strategi, planlægning og eksekvering på tværs af medie- marketing- og kommunikationsområdet.

I Skru Op bliver du en del af et team med syv kolleger, der alle arbejder begejstret, dedikeret og ambitiøst for at skabe værdi sammen med og for vores kunder. Vi er en god blanding af seniorprofiler med mange års erfaring og konsulenter med hver sit speciale. Og så arbejder vi løbende tæt sammen med specialister i bl.a. videoproduktion og grafisk design samt digitale marketing bureauer, reklamebureauer og analysehuse, så vi altid kan stille med det bedste hold for den enkelte kunde.

Vi er ambitiøse – men tager ikke os selv så højtideligt og sætter stor pris på en god, åben og fri dialog, hvor alle kan være sig selv.

Der er generelt god fart på, men samtidig lægger vi vægt på at kunne nyde en øl og fejre hverdagens små sejre i fællesskab, ligesom vi heller ikke er nærige med hverken high-fives, fist bumps eller far-jokes.

Vi holder til på et helt nyt og lækkert kontor i kontorfællesskabet Campen Workspace ved Hasle Torv, hvor der er højt til loftet, fine genbrugsfund og træstammer, der spirer og pynter på kontoret.