Skru op for

VORES YDELSER

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at skrue op?

Hvad end du repræsenterer en spirende start-up med brug for hjælp til lidt af det hele eller en større etableret annoncør med behov for erfarne uvildige øjne på prioriteringerne – så kan vi hjælpe dig med at skrue op for dét, der skaber værdi.

Vi har et hollistisk perspektiv og kan hjælpe med meget. Men vi er hverken tusindkunstnere eller schweizerknive. Derfor har vi også et stærkt netværk med specialistkompetencer, som vi kan trække på, hvis det bliver relevant. Så vi får stillet det helt rigtige hold til opgaven.

Her er et udpluk af vores ydelser, som kan hjælpe dig med at skrue op, hvad end det drejer sig om øget synlighed i markedet, forbedret brand position, leadgenerering eller vækst i salget.

 

Marketing- og kommunikationsstrategi

Læs mere

Vi hjælper dig med at udforme en strategi, der understøtter jeres forretningsmæssige mål, sikrer maksimal effekt af jeres ressourcer og skaber synergi på tværs af initiativer.

Det kan både være en marketingstrategi, en kommunikationsstrategi eller en samlende overordnet kommerciel strategi, der kan flytte din forretning til næste niveau.

Bæredygtighed

Læs mere

Bæredygtighed er blevet forretningskritisk og noget, som alle virksomheder er nødt til at forholde sig til. Men det kan godt virke uoverskueligt og komplekst at gå i gang. For hvor starter du? Hvordan giver du det an? Og hvad med kommunikationen?

Vi hjælper jer frem til en strategisk afklaring af, hvor I skal fokusere for at skabe mest mulig værdi for både jeres forretning, miljøet og samfundet.

Konkret kan vi hjælp jer med at få:
– lavet en væsentlighedsvurdering.
– defineret jeres strategiske fokusområder.
– udarbejdet en konkret handleplan.
– udformet en fortælling om, hvad bæredygtighed er og betyder for jer.

Dermed har I et fundament for at kunne arbejde strategisk og forretningsorienteret med bæredygtighed – og kommunikere ærligt, konkret og åbent om, hvad I gør.

Bæredygtighedskommunikationen hjælper vi også med. Den er nemlig vigtig. Men kan være svær at balancere.

Kontakt Sanne på telefon 2555 0505, hvis du vil høre mere.

l

Content

Læs mere

Har I brug for at få lavet en plan for, hvilket indhold I skal have produceret og delt på de forskellige platforme, I har til rådighed?

Vi kan hjælpe jer med at få lavet en content plan, der skaber retning og overblik.

Vi hjælpe også gerne med at producere stærkt og effektfuldt indhold.

Det kunne for eksempel være:

– Videoer
– Billeder
– Om Os tekst
– Artikler eller blogindlæg
– Nyhedsmails
– Jobannoncer
– Annoncetekster
– B2B salgsmateriale

U

SEO

Læs mere

SEO er en vigtig del af enhver forretning – og en forudsætning for at potentielle nye kunder nemt kan finde dig på Google.

Vi kan hjælpe dig med alt det tekniske, lave en søgeordsanalyse og en plan for, hvordan du eksekverer på den.

Har du brug for hjælp til at skrive SEO-tekster, der samtidig kan bruges som værdiskabende content, så har vores skarpe kommunikatører også rigtig god erfaring med det.

 

I

Kampagner

Læs mere

Har du en julekampagne, en sommerkampagne, en produktlancering eller noget helt andet, som du skal have kommunikeret effektivt ud i markedet?

Så kan vi hjælpe dig med at få lavet en samlet kampagneplan og sikre, at den bliver eksekveret på tværs af kanaler.

Kontakt Andreas på telefon 2328 1228, hvis du vil høre mere.

Medierådgivning og -indkøb

Læs mere

Alt for mange annoncører ved ikke, om de reelt får maksimal effekt ud af deres mediebudget. Enten fordi man har manglet erfaren og kompetent rådgivning, eller måske fordi man mangler en sparringspartner til kvalificeret at kunne udfordret bureauets anbefalinger, når det kunne være hensigtsmæssigt.

Få vores erfarne og uvildige øjne på, så du sikrer højest muligt afkast af din investering i medier.

Vi står både for kompetent medierådgivning og kosteffektiv og fleksibelt indkøb af media – selvfølgelig med fuld transparens og uden uigennemsigtige mellemregninger mellem annoncør og medie.

Kontakt Andreas på telefon 2328 1228.

Employer Branding

Læs mere

Employer branding er mere aktuelt end nogensinde før og nødvendigt i kampen om at kunne tiltrækker og fastholde talenterne.

Vi hjælper jer med at udvikle en employer branding strategi, EVPer og en platform for kommunikationen.

Helt konkret har vi også mange års erfaring med rekrutteringskommunikation og med at skrive gode, overbevisende jobopslag, der motiverer de helt rigtige kandidater til at søge.

Kontakt Sanne på telefon 2555 0505, hvis du vil høre mere.

 

Sociale medier

Læs mere

Social Media organisk:
Vi hjælper med sparring på din indsats på sociale medier, planlægning og/eller med at drive dine sociale medier og sørge for, at du hele tiden er synlig, relevant og “in-mind” hos dine målgrupper.

Social Media annoncering:
Annoncering på social media platforme såsom Facebook, Instagram og Linkedin bliver en mere og mere central for de fleste virksomheder.

Vi kan hjælpe dig med at få lagt den helt rette strategi for, hvilken rolle annoncering på sociale medier skal spille i din markedsføring. Ligeledes kan vi bidrage med vores kompetente og fleksible kræfter til at stå for det praktiske med din annoncering på sociale medier i det daglige.

Vi sikrer, at du får et setup, der matcher både dit behov, budget og ambitionsniveau – hverken mere eller mindre. For hos Skru Op bruger vi ikke tid på at bygge forkromede ”digitale rumraketter”. Vi holder fokus på at skabe de løsninger, som skaber mest værdi for vores kunder – og helst så ukompliceret som muligt.

Influencer Marketing

Læs mere

Influenter og brand ambassadører er blevet en naturlig og integreret del af kommunikationsindsatsen hos de fleste virksomheder.

I Skru Op hjælper vi med at planlægge og gennemføre kampagner, hvor vi scouter og udvælger de rigtige influenter, briefer dem, står for den løbende kommunikation og til sidst evaluerer på indsatsen.

Vi har også god erfaring med at skabe og facilitere længerevarende relationer mellem virksomhed og influenter i et mere fast ambassadørsamarbejde.

Kontakt Andreas på telefon 2328 1228, hvis du vil høre mere om mulighederne for jer.

E-mail Marketing

Læs mere

Opsamling og løbende bearbejdning af nye leads er en hjørnesten i de fleste virksomheder, både inden for B2B og B2C.

Vi kan hjælpe dig med at sætte et sign-up flow op med den helt rette “krog”, der motiverer potentielle nye kunder til at tilmelde sig.

Derudover kan vi hjælpe dig med at få opsat et velkomstflow eller andre relevante mail flows og med at få skrevet, opsat og udsendt aktuelle nyhedsmails.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe? Så tag fat i Andreas

Andreas

Andreas Oue Hansen
Medstifter og strategisk marketing konsulent

E-mail:
andreas.hansen@skruop.dk

Telefon:
2328 1228