Skru op for

VORES YDELSER

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at skrue op?

Hvad end du repræsenterer en spirende start-up med brug for hjælp til lidt af det hele eller en større etableret annoncør med behov for erfarne uvildige øjne på prioriteringerne – så kan vi hjælpe dig med at skrue op og ned for de rigtige knapper.

Vi kan hjælpe med meget, men vi er hverken tusindkunstnere eller schweizerknive. Der hvor vores kompetencer hører op, kan vi med vores erfaring hjælpe med at stille det rigtige hold, hvor vi også har et stærkt netværk med specialistkompetencer, hvis det bliver relevant.

Her er et udpluk af vores ydelser, som kan hjælpe dig med at skrue op for effekten, hvad end det drejer sig om øget synlighed i markedet, forbedret brand position, leadgenerering eller vækst i salget.

 

Strategi

Undgå spredt fægtning og få sat en strategisk retning på jeres marketing- eller kommunikationsindsatser.

Vi hjælper dig med at udforme en strategi, der understøtter jeres forretningsmæssige mål, sikrer maksimal effekt af jeres ressourcer og skaber synergi på tværs af initiativer.

Medierådgivning

For mange annoncører ved ikke, om de reelt får maksimal effekt ud af deres mediebudget eller får ikke udfordret bureauets anbefalinger, når det kunne være hensigtsmæssigt.

Få vores erfarne og uvildige øjne på, så du sikrer højest mulig value for money fra din investering i medier.

l

Content

Har I brug for et nyhedsbrev, et blogindlæg, en jobannonce, nye tekster til jeres hjemmeside eller en video?

Sammen laver vi en content plan for, hvilket indhold I skal dele for at være synlig og relevant igennem hele kunderejsen. Derefter producerer og publicerer vi det for jer.

Kommerciel forretningsudvikling

Mangler du kompetent sparring på din go-to-market strategi, eller er du i tvivl om, hvordan du får indfriet de største uforløste vækstpotentialer for dit brand?

Få vores hjælp til at prioritere og udvikle på dit samlede value proposition overfor forbrugerne og sikr, at du står stærkest muligt i markedet – også i fremtiden.

Employer Branding

Har I brug for et stærkt employer brand, der differentierer jer og tiltrækker de rigtige kandidater? 

Vi hjælper jer med at udvikle en employer branding  strategi, en platform for al kommunikationen og stærke employer branding materialer.

Bæredygtighed

Bæredygtighed bliver et stadig vigtigere parameter for både kunder, indkøbere og potentielle nye medarbejdere. 

FNs verdensmål har sat retningen. Vi hjælper jer med at få skabt overblik over, hvad I allerede gør og med at få fortalt de gode historier. 

Social media

Har I brug for at få styrket jeres  tilstedeværelse på sociale medier? 

Vi kan hjælpe jer i gang, sætte strategisk retning på jeres aktiviteter, rådgive om annoncering og/eller drive jeres social media platforme alt afhængig af jeres behov. 

Insourcing

Har du behov for at trække dine marketingopgaver og medieindkøb tættere på din forretning?

Tilknyt de erfarne kræfter i Skru Op til at opkvalificere dine interne ressourcer, indgå som specialister på dit hold og/eller sikre det mest optimale bureausamarbejde i en fremtid med ændrede snitflader.