Kommunikationspraktikant

Foråret 2024

Ambitiøs kommunikationspraktikant – med interesse for content og sociale medier

I bureauet Skru Op hjælper vi vores kunder med rådgivning, sparring og eksekvering på tværs af medier, marketing og kommunikation. Altid med en strategisk og holistisk tilgang og fokus på, hvad der skaber allermest værdi for kunderne.

Lige nu leder vi efter en ambitiøs og nysgerrig kommunikationsstuderende, der gerne vil prøve kræfter med bureaulivet og mange forskellige typer af opgaver og projekter. 

Helt konkret vil du både hjælpe med opgaver for kunderne og med vores egen kommunikation. Det kan være alt fra salgspræsentationer til pressemeddelelser, SoMe content og blogindlæg. Derudover vil du blive taget med på strategiske opgaver og andre projekter, som kunne være spændende og lærerige for dig at deltage i.

Vores kunder er både små og store virksomheder. Lige nu arbejder vi f.eks. sammen med både spirende iværksættere, Røde Kors, stærke B2B virksomheder og store danske brands som Eva Solo, Northside og MIIEGO.

Generelt kan du forvente at få ansvar, mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver og kunder og en masse relevante erfaringer til CV’et i flotte, hyggelige og uformelle omgivelser på vores nye kontor i Campen Workspace ved Hasle Torv.

Hvad skal du lave? Om praktikken

Du vil blive involveret i forskellige kommunikationsopgaver og projekter bl.a.: 

 • Indhold og tekster til forskellige medier og materialer
 • Planlægning og koordinering
 • Influencer marketing opgaver
 • Social media og community management
 • Forberede præsentationer, indhold til workshops, møder mm.

Alt efter interesse og kompetencer vil du også blive involveret i større projekter, ligesom du vil få dine egne udviklingsprojekter, som du selv er med til at definere. Vi har mange års erfaring med at arbejde med praktikanter og prioriterer det højt, så du kan være helt sikker på, at du får gode opgaver, sparring og feedback.

”At være praktikant i Skru Op er både utroligt lærerigt og ikke mindst vildt hyggeligt. Hos Skru Op er der stor fokus på, at opgaverne ikke kun er en hjælp til virksomheden og kunderne, men at det samtidig er opgaver, der er lærerige og som man kan bruge i sin videre karriere, hvilket skaber stor værdi for én som praktikant”
Anne Koll

Tidligere praktikant, nu Digital Marketing Consultant, Skru Op

Hvad bliver du en del af? Om os

Som vores nye praktikant bliver du en del af et team på syv, hvor vi er en god blanding af tunge seniorprofiler og nyere konsulenter med hver vores speciale, som du vil arbejde sammen med og kan sparre med og lære af.

Samtidig med at vi grundlæggende har god fart på og sætter barren højt på alt, hvad vi laver, lægger vi vægt på at kunne nyde en øl og fejre hverdagens små sejre i fællesskab. Vi er heller ikke nærige med high-fives, fist bumps eller far-jokes, og står selvfølgelig også altid klar til at vende tingene, hvis du skulle støde på udfordringer.

 Vi har kontor ved Hasle Torv i helt nye lokaler, hvor der er højt til loftet, fine genbrugsfund og levende træstammer, der pynter og spirer på kontoret. Det er herfra, du vil arbejde, selvfølgelig med fleksibilitet og mulighed for at tilpasse arbejdstiden til dit studie og din hverdag.

Hvad kommer du med? Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation eller marketing
 • Er ambitiøs og fagligt stærk inden for dit felt
 • Er god til at skrive i et tiltalende, letforståeligt sprog og har styr på grammatikken
 • Allerede har nogen relevant erfaring, enten fra et studiejob, en tidligere praktik eller frivilligt arbejde
 • Motiveres af at tage ejerskab for dine opgaver og godt kan lide at blive udfordret

Hvad får du? Opsummeret:

 • En masse relevant hands-on erfaring med kommunikation.
 • Indsigt i strategiudvikling, rådgivning og hverdagen i et bureau.
 • Tæt samarbejde og sparring med både lederne af bureauet og konsulenterne.
 • Optimale rammer for at lære og udvikle dig.
 • Månedlige 1-til-1 udviklingssamtaler.
 • Mulighed for selv at påvirke dine opgaver som praktikant.
 • Gode kollegaer og en varieret hverdag.

 

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til Sanne Carøe på sanne@skruop.dk senest den 30. november 2023.
Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige. Praktikken er en ulønnet studiepraktik, hvor du ideelt set kan starte primo januar 2024 og være hos os i min. 4 måneder.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre lidt mere, så er du meget velkommen til at ringe til Sanne på tlf. nr.: 2555 0505.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!