AMBITIØS PRAKTIKANT TIL MARKETING BUREAU I VÆKST

Vi leder efter en ambitiøs praktikant, der er ivrig efter at arbejde med sociale medier og influencer marketing, og som er klar på at få en masse relevant hands-on marketingerfaring til CV’et.

Som vores nye praktikant bliver du en del af et team med fem konsulenter, som du vil arbejde tæt sammen med og lære af. Du vil især blive involveret i arbejdet med sociale medier, community management, content og influencer marketing for forskellige spændende brands, hvor du er med i både udviklingen og eksekveringen. 

OM SKRU OP
Skru Op er et marketingbureau stiftet af to seniorprofiler med mange års erfaring fra både bureaubranchen og nogle af landets største virksomheder – ambitionerne er store, og der er fuld fart på. Du får derfor mulighed for at få en stejl læringskurve i trygge hænder, hands-on erfaring med forskellige marketingopgaver – og for at sætte dit præg på den fede rejse, vi er på. Med vores mange års erfaring er vi rutinerede i at være kontaktpersoner for praktikanter og skabe et lærerigt praktikforløb. Vi har også allerede haft vores første praktikant i Skru Op, som vi heldigivis stadig har fornøjelsen af at arbejde sammen med.

”At være praktikant i Skru Op er både utroligt lærerigt og ikke mindst vildt hyggeligt. Hos Skru Op er der stor fokus på, at opgaverne ikke kun er en hjælp til virksomheden og kunderne, men at det samtidig er opgaver, der er lærerige og som man kan bruge i sin videre karriere, hvilket skaber stor værdi for én som praktikant” – Anne Koll, tidligere praktikant, nu Digital Marketing Consultant i Skru Op.

ROLLEN OG OPGAVERNE
Du vil få et praktikophold med meget varierende, interessante og lærerige opgaver. Nogle af opgaverne ligger fast, imens andre helt naturligt vil blive tilpasset alt afhængig af, hvilke relevante kompetencer, ideer og interesser, du bringer med ind. Her er altså rig mulighed for at få nogle knivskarpe erfaringer, du kan bruge videre i din uddannelse og din fremtidige karriere.

Konkret vil du:

 • Blive involveret i influencer marketing opgaver fra scouting og kontakt til udvikling, eksekvering og evaluering af kampagner.
 • Deltage i contentproduktion til kunders SoMe, hjemmesider og andre kanaler.
 • Hjælpe med driften af sociale medier og community management.
 • Få indblik i digital annoncering på bl.a. sociale medier.
 • Deltage i mediestrategi- og kampagneplanlægning.
 • Hjælpe med forberedelse af indhold til møder, workshops og præsentationer.
 • Få egne udviklingsprojekter som du selv er med til at definere.
 • Få løbende sparring og feedback på din indsats.

TEAMET
Bureauet Skru Op tæller indtil videre – ud over dig – de to stiftere og tre medarbejdere, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med os alle. Vi er et bureau med klare værdier og fuld fokus på at maksimere effekten af vores kunders marketingindsatser. Og her tror vi på den gode rådgivning, den sunde fornuft, uvildigheden og stærke relationer som vejen frem.

Til dagligt vil du møde ind i vores kontorfællesskab i Aarhus, hvor du vil opleve en uformel og åben dialog. Her er der plads til at tænke stort og ambitiøst, imens vi har det sjovt, hygger os og drikker en fredagsøl fra tid til anden.

KVALIFIKATION
Du kommer med en relevant uddannelse inden for marketing- og kommunikationsområdet. Har du derudover erfaring fra et studierelevant job, er det en stor fordel.

Konkret er du:

 • Fagligt stærk med særdeles god marketingforståelse
 • God til at skrive i et fængende og let forståeligt sprog
 • Interesseret i sociale medier og influencer marketing
 • En haj til Powerpoint

Personligt motiveres du af at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver. Du er ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt og lære undervejs. Og så er du åben og ærlig og klar på at indgå i et mindre og meget dynamisk team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Er du interesseret?
Send dit CV og en ansøgning til Andreas O.C Hansen på andreas.hansen@skruop.dk senest den 1. juli 2022.
Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.
Ideelt set kan du starte midt august 2022 og være hos os i min. 4 måneder.
Praktikopholdet er ulønnet.

Har du spørgsmål?
Så er du meget velkommen til at ringe til Andreas O.C på tlf. nr.: 2328 1228.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Skru Op
I marketingbureauet Skru Op hjælper vi vores kunder med at skrue op for effekten af deres markedsføring. Hvad end det drejer sig om øget synlighed i markedet, forbedret brand position, leadgenerering eller vækst i salget. Hos Skru Op lægger vi vægt på et bureausamarbejde, hvor der er skruet helt op for erfaringen, fagligheden, uvildigheden, transparensen, og hvor al fokus er på at maksimere effekten af vores kunders marketingindsatser. Vores kunder spænder bredt fra internationale B2C brands og videnstunge B2B virksomheder.