AMBITIØS PRAKTIKANT TIL MARKETING BUREAU I VÆKST

Drømmer du om et job i bureaubranchen og muligheden for at få relevant hands-on marketingerfaring? Så er du måske vores praktikant i foråret 2022.

Som praktikant i Skru Op kommer du til at arbejde tæt sammen med bureauets tre konsulenter i opgaverne ud mod kunderne, som tæller både stærke internationale B2C brands og spændende B2B virksomheder. Du hjælper også med markedsføringen af bureauet og får desuden dine egne udviklingsprojekter, som vi sammen definerer.  

Skru Op er en start-up drevet af to seniorprofiler med mange års erfaring fra både bureaubranchen og nogle af landets største virksomheder – ambitionerne er store, og der er allerede fuld fart på. Du får derfor mulighed for at få en stejl læringskurve men i trygge hænder, hands-on erfaring med forskellige marketingopgaver – og for at sætte dit præg på den fede rejse, vi er på. Med vores mange års erfaring er vi rutinerede i at være kontaktpersoner for praktikanter og skabe et lærerigt praktikforløb. Vi har i Skru Op også allerede haft vores første praktikant.  

Om rollen og opgaverne  

Du vil få et praktikophold med meget varierende, interessante og lærerige opgaver. Nogle af opgaverne ligger fast, imens andre helt naturligt vil blive tilpasset alt afhængig af hvilke relevante kompetencer, ideer og interesser, du bringer med ind. Her er altså rig mulighed for at få nogle knivskarpe erfaringer, du kan bruge videre i din uddannelse og din fremtidige karriere.   

Konkret vil du:  

 • Blive ansvarlig for egne research- og analyse-opgaver
 • Blive involveret i arbejdet med content marketing og tekstproduktion
 • Få indblik i digital annoncering på bl.a. sociale medier
 • Deltage i mediestrategi og – kampagneplanlægning
 • Hjælpe med forberedelse af møder, workshops og præsentationer
 • Være med til at udvikle og drive markedsføringen af Skru Op
 • Få egne udviklingsprojekter som du selv er med til at definere   

Om teamet
Bureauet Skru Op tæller indtil videre – ud over dig – de to stiftere og en marketing- og kommunikationskonsulent, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med os alle. Vi er et bureau med klare værdier med fuld fokus på at maksimere effekten af vores kunders marketingindsatser. Og her tror vi på den gode rådgivning, den sunde fornuft, uvildigheden og stærke relationer som vejen frem.  

Til dagligt vil du møde ind i vores kontorfællesskab i Aarhus, hvor du vil opleve en uformel og åben dialog. Her er der plads til at tænke stort og ambitiøst, imens vi har det sjovt og hygger os. 

Dine kvalifikationer   

Du kommer med en relevant uddannelse inden for marketing- og kommunikationsområdet. Har du derudover erfaring fra et studierelevant job, er det en stor fordel.

Konkret er du: 

 • Fagligt stærk med god marketingforståelse
 • En haj til Powerpoint
 • Erfaren i Excel på minimum brugerniveau
 • Skarp ud i visuel kommunikation
 • God til at skrive forståeligt og fængende 

Personligt motiveres du af at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver. Og du er ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt og lære undervejs. Og så er du åben og ærlig og klar på at indgå i et mindre – men meget dynamisk – team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden. 

Er du interesseret?  

Send dit CV og en ansøgning til Andreas O.C Hansen på andreas.hansen@skruop.dk senest den 29. oktober 2021.
Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.  

Ideelt set kan du starte 1. januar 2022 og være hos os i min. 4 måneder.
Praktikopholdet er ulønnet. 

Har du spørgsmål?
Så er du meget velkommen til at ringe til Andreas O.C på tlf. nr.: 2328 1228.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Skru Op
I marketingbureauet Skru Op hjælper vi vores kunder med at skrue op for effekten af deres markedsføring. Hvad end det drejer sig om øget synlighed i markedet, forbedret brand position, leadgenerering eller vækst i salget. Hos os får du et bureausamarbejde, hvor der er skruet helt op for erfaringen, fagligheden, uvildigheden, transparensen, og hvor al fokus er på at maksimere effekten af dine marketingindsatser. Vores kunder spænder bredt fra internationale B2C brands og videnstunge B2B virksomheder.