Om os

MEDIER • MARKETING • KOMMUNIKATION

Vores team

Med afsæt i mange års erfaring fra både virksomheds-, medie- og bureausiden kombineret med den nyeste viden hjælper vi med strategisk rådgivning og eksekvering på dine kommunikations- og marketingopgaver.

Sanne Carøe Lyngsø Hansen

Strategic Communications Consultant, Co-founding Partner

E-mail: sanne@skruop.dk
Telefon: 25 55 05 05

Med mere end 10 års erfaring inden for marketing og kommunikation i forskellige virksomheder og stillinger, har jeg strategisk og hands-on erfaring med mange forskellige kommunikationsopgaver.

Jeg er særligt stærk inden for B2B og hjælper blandt andet med strategi og projektledelse, content marketing, bæredygtighedskommunikation og employer branding. 

Seneste  jobs:
– Marketing & Communications Manager, LEAD
– Alumni Relations Manager, Aarhus Universitet
– Employer Branding Specialist, BESTSELLER
– CSR/Sustainability Consultant, Grundfos
– Consultant, Marketing & Communications, Vestas Wind Systems A/S

Connect på LinkedIn

 

Andreas Oue Carøe Hansen

Strategic Marketing Consultant, Co-founding Partner

E-mail: andreas.hansen@skruop.dk
Telefon: 23 28 12 28

Medier og marketing har altid været omdrejningspunkterne i mit arbejdsliv, hvor jeg har gjort mig værdifulde erfaringer fra såvel annoncør-, medie- og bureausiden af bordet. Ikke mindst ballast fra ca. 10 år på forskellige mediebureauer, hvor jeg har rådgivet og assisteret virksomheder med at få det optimale ud af deres marketing- og medieinvesteringer. Detailhandlen er især en kategori, hvor jeg over årene har opbygget en unik erfaring som tæt sparringspartner for en lang række retail aktører såsom BAUHAUS, JYSK, Lidl, STARK, Silvan, Bog & idé m.fl.

Seneste  jobs:
– Managing Director, Carat
– Business & Strategy Director, Carat
– Senior Client Director, Wavemaker
– Client Director, MEC
– Salgs- og marketingkoordinator, Djurs Sommerland
– Account Manager, Clear Channel

Connect på LinkedIn

Nynne Krogh Kiesbye

Social Media & Communications Consultant

E-mail: nynne.kiesbye@skruop.dk
Telefon: 29 70 76 70

Når man indtager sine sociale medier før sin morgenmad, skal der ikke herske tvivl om, at der er styr på dem. Af samme grund er mine spidskompetencer funderet i netop strategi for- og marketing på sociale medier, influencermarketing og content creation.

Jeg har fra foregående stillinger i både B2B-og B2C-virksomheder indgående kendskab til en bred palette af marketing- og kommunikationsfaglige opgaver, der håndteres med både strategisk blik og eksekverende hånd.

Seneste jobs:

 • Communications & Marketing Manager, Cand
 • Content writer, TEXTA ApS
 • Influencer & Social Media Manager, Bridge of Brands

Connect på LinkedIn

Anne Koll Johansen

Digital Marketing Consultant

E-mail: anne.koll@skruop.dk
Telefon: 61 76 07 96

Med en baggrund i marketing og et stærkt digitalt mindset, kan jeg hjælpe med at skabe det helt rigtige set-up, når det handler om SoMe-annoncering, hjemmesideopsætning, SEO og e-mail marketing.

Og så er jeg lidt af en talnørd, der bruger mange timer i excel på at konvertere data og analyser til brugbare forbruger- og målgruppeindsigter.

Alt dette bliver gjort med en naturlig sans for struktur og stort fokus på, at alt er gennemtænkt helt ned til den mindste detalje.

Seneste jobs:

 • Praktikant i Skru Op
 • Digital markedsføring i Femilet

Connect på LinkedIn

Kamilla Waleria Madsen

Content & Communications Consultant

E-mail: kamilla.madsen@skruop.dk
Telefon: 29 87 43 88

En baggrund som journalist kombineret med stort digitalt flair og et kreativt blik for ”den gode historie” giver mig det optimale afsæt til at skabe stærkt indhold på tværs af alle kanaler – fra PR til SoMe.

Min erfaring med formidling spænder på tværs af medieformater, herunder både traditionel skreven nyhedsjournalistik, produktion af underholdnings-tv til DR1 i bedste sendetid og content creation på sociale medier.

Mit fokus er altid på at skabe troværdige, positive og engagerende fortællinger. Det hele sker med et skarpt blik for detaljen og en holistisk tilgang til mit arbejde – med tanke på både indhold, kontinuitet og visuel æstetik.

Seneste jobs:

 • Digital Marketing Manager, Plukk
 • Journalist og tilrettelægger, Danmarks Radio
 • Freelance videoproduktion

Connect på LinkedIn

Nicolaj Vinter

Strategic Owned Media Consultant

E-mail: nicolaj.vinter@skruop.dk
Telefon: 31 75 81 80

Min erfaring stammer fra 10+ år i bureaubranchen (digital- & mediebureau) samt en årrække som selvstændig digital marketing strateg. Herudover står jeg med et stærkt ben indenfor undervisningssektoren med titlen af Adjunkt hos Erhvervsakademi Aarhus, hvor jeg sideløbende uddanner fremtidens kommende e-commerce eksperter i fagene ’Dataanalyse’ og ’Advanced Digital Marketing’.

Fagområderne strækker sig bredt indenfor owned media – særligt med fokus på SEO, CRO, dashboards og data. Erfaringen kommer fra arbejdet med virksomheder som bl.a. XL-BYG, Bolia, Hummel, Garant og mange andre.

Seneste jobs:

 • Adjunkt Professor, Erhvervsakademi Aarhus
 • Chief Product Officer (CPO), OREON
 • Head of Owned Media, GroupM

Connect på LinkedIn

Dorte Krogh

Strategic Marketing Consultant

E-mail: dorte.krogh@skruop.dk

Telefon: 22 77 88 64

Mit mantra er ingen god eksekvering uden nogle stærke indsigter. Dette har jeg erfaret gennem mine mere end 15 år i marketingbranchen, hvor jeg har haft fingrene godt nede i marketing værktøjskassen, både når det gælder strategiske og taktiske marketingopgaver.

Jeg har arbejdet med små og store brands i mange forskellige typer af kategorier, og sætter en ære i at gå en ekstra meter for at forløse kundens potentiale.

Seneste jobs:

 • Managing Director, OMD
 • Senior media Manager, Arla Foods
 • Business Director, OMD
 • Strategic Director, MEC
 • Client Director, MEC

Connect på LinkedIn