Kommunikations- og marketing praktikant

Foråret 2024

Ambitiøs praktikant

– der er klar til at skrue op for den personlige og faglige udvikling og ivrig efter at gøre en forskel

I kommunikations- og marketing bureauet Skru Op arbejder vi alle sammen begejstret, dedikeret og ambitiøst for at skabe værdi og gøre en forskel for vores kunder. Lige nu leder vi efter en praktikant, der vil være en del af holdet og hjælpe os med lige netop dét.

Du vil blive involveret i mange forskellige kommunikationsopgaver lige fra at lave content til hjemmesider, e-mails og annoncer til at skrive blogindlæg, SoMe opslag og håndtere influent-kampagner. Derudover vil du blive taget med på strategiske opgaver og andre projekter, som kunne være spændende og lærerige for dig at deltage i.

Vi arbejder sammen med stærke danske B2B-virksomheder, spændende brands som Premier Is, NorthSide og Tinderbox – og så kan vi rigtig godt lide at hjælpe danske iværksættere og mennesker, der gerne vil gøre en positiv forskel i verden. Derfor vil du komme til at arbejde på forskellige typer af kunder.

Generelt skal du forvente at få ansvar, mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver og kunder og en masse relevante erfaringer til CV’et i flotte, hyggelige og uformelle omgivelser på vores nye kontor i kontorfælleskabet Campen Workspace ved Hasle Torv.

Hvad skal du lave? Om praktikken

Du vil blive involveret i forskellige kommunikationsopgaver og projekter bl.a.:

 • Udvikle content til forskellige medier og materialer
 • Planlægning og koordinering af nye tiltag og kampagner
 • Influencer marketing opgaver fra scouting til brief og løbende kommunikation
 • Social media og community management
 • Hjælpe med at forberede indhold til møder, workshops og præsentationer.

Alt efter interesse og kompetencer vil du også blive involveret i større projekter, ligesom du vil få dine egne udviklingsprojekter, som du selv er med til at definere. Vi har mange års erfaring med at arbejde med praktikanter og prioriterer det højt, så du kan trygt regne med, at du får gode opgaver, sparring og feedback.

”At være praktikant i Skru Op er både utroligt lærerigt og ikke mindst vildt hyggeligt. Hos Skru Op er der stor fokus på, at opgaverne ikke kun er en hjælp til virksomheden og kunderne, men at det samtidig er opgaver, der er lærerige og som man kan bruge i sin videre karriere, hvilket skaber stor værdi for én som praktikant”
Anne Koll

Tidligere praktikant, nu Digital Marketing Consultant, Skru Op

Hvad bliver du en del af? Om os

Som vores nye kommunikationspraktikant bliver du en del af et team på syv, med en god blanding af tunge seniorprofiler og konsulenter med hver sit speciale, som du vil arbejde sammen med og kan sparre med og lære af.

Samtidig med at vi grundlæggende har god fart på og sætter barren højt på alt, hvad vi laver, lægger vi vægt på at kunne nyde en øl og fejre hverdagens små sejre i fællesskab. Vi er heller ikke nærige med high-fives, fist bumps eller far-jokes og står selvfølgelig altid klar til at vende tingene, hvis du skulle støde på udfordringer.

Til sommer 2023 flytter vi ind i helt nye, lækre lokaler ved Hasle Torv, hvor der er højt til loftet, fine genbrugsfund og levende træstammer, der pynter og spirer på kontoret. Det er herfra, du vil arbejde, med fleksibilitet og mulighed for at tilpasse arbejdstiden til din hverdag.

Hvad kommer du med? Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation eller marketing
 • Er ambitiøs og fagligt stærk inden for dit felt
 • Er god til at skrive i et tiltalende, letforståeligt sprog og har styr på grammatikken
 • Allerede har nogen relevant erfaring, enten fra et studiejob, en tidligere praktik eller frivilligt arbejde
 • Motiveres af at tage ejerskab for dine opgaver og godt kan lide at blive udfordret

Hvad får du? Opsummeret:

 • En masse relevant hands-on erfaring med kommunikation.
 • Indsigt i strategiudvikling, rådgivning og hverdagen i et bureau.
 • Tæt samarbejde og sparring med både lederne af bureauet og konsulenterne.
 • Optimale rammer for at lære og udvikle dig.
 • Månedlige 1-til-1 udviklingssamtaler.
 • Mulighed for selv at påvirke dine opgaver som praktikant.
 • Gode kollegaer og en varieret hverdag.

 

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til Sanne Carøe på sanne@skruop.dk senest den 15. november 2023.
Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige. Praktikken er en ulønnet studiepraktik, hvor du ideelt set kan starte primo januar 2024 og være hos os i min. 4 måneder.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre lidt mere, så er du meget velkommen til at ringe til Sanne på tlf. nr.: 2555 0505.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!