AMBITIØS PRAKTIKANT TIL MARKETING BUREAU I VÆKST

Skru Op for alt det gode og ned for støjen

Hvad har influencers, sociale medier og content tilfælles? To ting! De er først og fremmest vanvittigt gode til at skabe engagement hos modtagerne – og så er de på listen over områder, du kan få lov til at beskæftige dig med som praktikant hos Skru Op.
Som vores nye praktikant får du mulighed for at arbejde med spændende brands og stifte bekendtskab med gode kunder i forskellige brancher. Du får her chancen for at lære og udvikle dig i et miljø, hvor der er høje ambitioner, høj faglighed og stærke seniorkræfter, som du kan læne dig op ad og lære af. Et miljø, hvor vi alle er passioneret omkring det, vi laver, og er drevet af ønsket om at gøre en ægte forskel for vores kunder og deres forretning.

 

Praktikant i Skru Op:

Som SoMe og influencer praktikant i Skru Op bliver du en del af et team på fem, med en god blanding af tunge seniorprofiler med mere end 10 års erfaring i branchen, og yngre konsulenter med stor appetit på marketing og kommunikation. Derudover arbejder vi løbende tæt sammen med specialister i bl.a. SEO, videoproduktion og grafisk design samt digitale marketing bureauer og reklamebureauer.

Vi arbejder ofte sammen på kryds og tværs og nyder godt af at kunne mixe og matche kompetencefelter, så vi altid stiller med det bedste hold til den enkelte kunde.

Samtidig med at vi grundlæggende har god fart på, lægger vi vægt på at kunne nyde en øl og fejre hverdagens små sejre i fællesskab. Vi er heller ikke nærige med high-fives, fist bumps eller far-jokes, men vi står også altid klar til at vende tingene, hvis du skulle støde på udfordringer.

Da vi har mange års erfaring med at arbejde med praktikanter og prioriterer det højt, kan du trygt regne med, at du får gode opgaver, sparring og feedback og bliver involveret i spændende projekter.

”At være praktikant i Skru Op er både utroligt lærerigt og ikke mindst vildt hyggeligt. Hos Skru Op er der stor fokus på, at opgaverne ikke kun er en hjælp til virksomheden og kunderne, men at det samtidig er opgaver, der er lærerige og som man kan bruge i sin videre karriere, hvilket skaber stor værdi for én som praktikant”
Anne Koll

Tidligere praktikant, nu Digital Marketing Consultant, Skru Op

Du får:

 • En masse relevant hands-on erfaring med særligt influencer marketing og SoMe til CV’et.
 • Indsigt i strategiudvikling, rådgivning og hverdagen i et bureau.
 • Tæt samarbejde og sparring med både lederne af bureauet og konsulenterne.
 • Optimale rammer for at lære og udvikle dig.
 • Månedlige 1-til-1 udviklingssamtaler.
 • Mulighed for selv at påvirke dine opgaver som praktikant.
 • Søde kollegaer og en varieret hverdag i et stærkt miljø.
Skru Op - stemning

Dine opgaver:

Du vil primært blive involveret i influencer marketing, SoMe og content, hvor vi tidligere har hjulpet brands som bl.a. Hjem-Is, Premier Is, VisitFredericia, Harald Nyborg, MIIEGO og LEAD.

Konkret vil du:

 • Blive involveret i influencer marketing opgaver fra planlægning af kampagner, scouting og kontakt til udvikling, eksekvering og evaluering af kampagner.
 • Deltage i content planlægning og produktion til kunders SoMe, hjemmesider og andre kanaler.
 • Hjælpe med driften af sociale medier og community management.

Derudover vil du få indblik i digital annoncering på bl.a. sociale medier, samt deltage i mediestrategi- og kampagneplanlægning. Da vi er et bureau i vækst og nogle dage kan være travle, vil du også komme til at hjælpe med forberedelse af indhold til møder, workshops og præsentationer. Du vil også få dine egne udviklingsprojekter, som du selv er med til at definere.

 

Om dig: 

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du allerede kan det hele. Men vi forestiller os, at:

 • Du er fagligt stærk med en god marketingforståelse
 • Du kan godt lide at strukturere og planlægge
 • Du er interesseret i sociale medier og influencer marketing
 • Du er god til at skrive i et tiltalende, letforståeligt sprog og har styr på grammatikken
 • Personligt er du ambitiøs og motiveres af at tage ejerskab for dine opgaver  – og så er du ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt og lære undervejs.

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til Sanne Carøe på sanne@skruop.dk senest den 1. december 2022.
Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.
Ideelt set kan du starte midt januar 2023 og være hos os i min. 4 måneder.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Sanne på tlf. nr.: 2555 0505.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Skru Op

Skru Op er et marketingbureau, der hjælper vores kunder med både strategi og eksekvering på medie- og kommunikationsområdet. Vi er fem medarbejdere på vores kontor i Brabrand, og derudover arbejder vi løbende tæt sammen med bl.a. specialister i SEO, videoproduktioner og grafisk design samt bureauer indenfor digital marketing og reklamebranchen.