Er du vores nye
Content & Communications Consultant?

Content & Communications Consultant
– der er klar til at skrue op for ambitionerne og gøre en forskel

I Skru Op arbejder vi alle sammen hver dag passioneret og ambitiøst for at gøre en positiv forskel for vores kunder. Lige nu leder vi efter en ny kollega, der kan hjælpe os med at gøre endnu mere af lige netop dét.

I rollen som Content & Communications Consultant vil du rådgive vores kunder, udvikle relevant og effektfuldt indhold til forskellige målgrupper, medier og formater og derudover blive vores faglige lead på SoMe og influent-området.

Du bliver en del af et mindre og fleksibelt bureau, hvor vi arbejder meget tæt sammen med kunderne om udviklingen af deres forretning og rådgiver på tværs af strategi, marketing, kommunikation og medier. Det betyder, at du kan se frem til at få stort ansvar, ejerskab og et meningsfuldt arbejde med varierende opgaver.

Vores kunder spænder bredt fra stærke, danske B2B-virksomheder til spændende brands som Premier Is, NorthSide og MIIEGO – og så har vi en forkærlighed for at hjælpe danske iværksættere og NGO’er med at gøre en positiv forskel i verden. Derfor vil du også få mulighed for at arbejde med mange forskellige typer af kunder og projekter med forskellige formål for øje.

Til sommer flytter vi ind i nye lækre lokaler i det moderne kontorfælleskabet Campen ved Hasle Torv i Aarhus, hvor der er højt til loftet, fine genbrugsfund og levende træstammer, der pynter og spirer på kontoret. Det er herfra, du vil arbejde sammen med resten af teamet, selvfølgelig med en høj grad af frihed og fleksibilitet i hverdagen.

Din rolle: SoMe-specialist og stærk kommunikatør med et udviklende mindset

Content marketing, sociale medier, brandambassadør-relationer og influencer-samarbejde vil være en central del af jobbet. Helt konkret vil du blive ansvarlig for at drive og videreudvikle udvalgte kunders tilstedeværelse på sociale medier såsom Instagram, Facebook og LinkedIn via kompetent community management, udvikling af kvalitets content og værdiskabende ambassadørsamarbejder.

 Eksempler på konkrete opgaver:

 • Ansvaret for at drive og videreudvikle udvalgte kunders tilstedeværelse på sociale medier
 • Content-strategiudvikling og -planlægning
 • Udvikle og producere kvalitets content til forskellige medier, målgrupper og virksomheder
 • Værdiskabende og databaseret influencer marketing fra scouting til opfølgning
 • Være den primære ansvarlige i samarbejdet med udvalgte kunder via kompetent client management og projektstyring
 • Løbende rådgivning og sparring med kunderne i det daglige

Om teamet: Ambitiøst, uformelt og dedikeret

Du bliver en del af et team på syv med en god blanding af erfarne seniorprofiler og konsulenter med hver sit speciale indenfor kommunikation, marketing og medier, som du vil arbejde sammen med og sparre med i dagligdagen.

En central af vores tilgang som bureau er også tæt samarbejde med et stærkt netværk af eksterne specialister og samarbejdspartnere, som vi trækker ind efter behov. Det omfatter blandt andet fotografer, videoproducenter, digitale specialister, reklamebureauer og analysehuse.

Du vil med al sandsynlighed passe godt ind, hvis du ligesom os er fagligt ambitiøs og drevet af at skabe værdi og gøre en forskel. Samtidigt har du det bedst i et uformelt miljø, hvor vi går op i at kunne være os selv, have det sjovt sammen og vægter en ærlig og åben dialog meget højt. Værdimæssigt er positivitet, proaktivitet, ansvarlighed og ordentlighed centralt i alt, hvad vi laver.

 

Om dig: En fagligt stærk kommunikatør med et udviklende mindset

Vi forestiller os, at du:

 • Har 2-5 års erfaring med kommunikation, herunder også sociale medier og influent-samarbejde
 • Er ambitiøs og fagligt stærk inden for dit felt
 • Er god til at skrive i et tiltalende, letforståeligt sprog og har styr på grammatikken – både på dansk og engelsk
 • Er typen, der er proaktiv og naturligt tager stort ejerskab for dine opgaver
 • Har en stærk strategisk forståelse allerede og gerne vil udvikle dig endnu mere indenfor strategisk kommunikationsrådgivning
 • Ideelt set allerede har nogen erfaring fra bureau, som selvstændig konsulent eller freelancer – men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Opsummeret, så tilbyder vi et spændende job med masser af udviklingsmuligheder og fleksibilitet i et stærkt, mindre bureau, der på mange måder er anderledes end de mere gængse og store bureauer.

Vi hjælper på tværs af medier, kommunikation og marketing og har faste tætte samarbejder med vores kunder, der i mange tilfælde føles mere som kolleger.

Du bliver en del af et godt team og et kontor med en uformel og hyggelig stemning, hvor vi har det sjovt og udvikler os sammen i inspirerende rammer i et levende hus.

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til Sanne Carøe på mail: sanne@skruop.dk

Ansøgningsfrist: Den 23. juni 2023.
Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre lidt mere, så er du meget velkommen til at ringe til Sanne på tlf. nr.: 2555 0505.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!